Konferencije

Redovne godišnje konferencije Srpske Logističke Asocijacije, održavaju se od 2012. godine. Na konferencijima su do sada učestvovali profesionalci iz Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Slovenije, Republike Srpske, Austrije, Nemačke, kao i menadžeri logistike i transporta iz najvećih i najuspešnijih srpskih preduzeća. Godišnja konferencija je učvrstila poziciju vodećeg logističkog događaja u celom regionu. Sektor logistike je osnovni pokretač inovacija i inicijator rasta u svim industrijama. Konferencije u organizaciji Srpske Logističke Asocijacije posvećene su najboljim primerima iz prakse u oblasti upravljanja lancem snabdevanja, realizovanim u vodećim svetskim i domaćim kompanijama. Svake godine vodeći svetski i regionalni dobavljači i proizvođač žele da prezentuju svoja rešenja na ovom must-attend logističkom događaju.

Konferencija SLA 2017

16. novembra 2017. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biće održana šesta godišnja Konferencija Srpske Logstičke Asocijacije. Na konferenciji će učestvovati više od 250 vodećih logističkih stručnjaka iz celog regiona.

Konferencija SLA 2016

15. novembra 2016. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu održana je peta po redu jubilarna godišnja Konferencija Srpske Logstičke Asocijacije. Na konferenciji učestvovalo je oko 220 logističkih stručnjaka iz iz celog regiona....(više)

Konferencija2015

Konferencija SLA 2015

Na godišnjoj konferenciji Srpske Logističke Asocijacije, održanoj 12. novembra 2015. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, učestvovalo je preko 200 logističkih stručnjaka iz iz celog regiona....(više)

Konferencija14

Konferencija SLA 2014

Na konferenciji je učestvovalo oko 200 logističkih stručnjaka iz Crne Gore, Makedonije,
Bugarske, Rumunije, Mađarske, Slovenije, Republike, Srpske, Austrije, Nemačke, kao i
menadžeri logistike i transporta iz najvećih i najuspešnijih srpskih preduzeća.....(više) 

Konf2013

Konferencija SLA 2013

Konferencija Srpske Logističke Asocijacije održana je 5. decembra 2013 u Beogradu. Konferencija u logističkoj industriji regiona važi za događaj koji se ne sme propustiti, pa je tražena ulaznica više, a mnogobrojni učesnici i izlagači su ostali bez mesta na konferenciji. ....(više)

Konferencija2012

Konferencija SLA 2012

Godišnja konferencija Srpske Logističke Asocijacije SLA12 održana je 12. decembra 2012. godine u Beogradu. Konferenciji je prisustvovalo više od 120 ljudi.  .... (više)