Webinar Bezbedan rad u distributivnim centrima i skladštima tokom KOVID 19 pandemije ima zadatak da osposobi poslodavce i zaposlene u distributivnim centrima i skladištima da nesmetano obavljaju svoje radne zadatke u toku pandemije Kovid 19, i razumeju zahteve nadležnih organa kako bi poslovali u skladu sa zakonom.

17. NOVEMBAR 2020. 
11-13h

Ovaj praktični webinar pruža sve potrebne informacije koje su neophodne za normalno funkcionisanje u distributivnim centrima i skladištima na bezbedan način. Kreiran je sa ciljem da obezbedi sigurno radno okruženje za sve učesnike u skladišnim procesima, svodeći mogućnost zaraze virusom na minimum.

Polaznici webinara dobiće precizne instrukcije i savete, koje će nakon pohađanja moći da primene u svom radnom okruženju – distributivnim centrima i skladištima. Takođe, kroz niz prikazanih primera dobre prakse moći će da preuzmu novi način izvođenja operacija koji odgovara njihovim potrebama.

Bez obzira na veličinu kompanije, način organizacije ili oblasti u kojoj posluje, svaka kompanija koja ima distributivni centar ili skladište, trebalo bi da sprovodi mere date u okviru ovog webinara i da nadgleda doslednost obavljanja operacija u skladu sa preporučenim merama, kako bi zaštita zdravlja bila na najvišem mogućem nivou.

Webinar je kreiran u saradnji sa nacionalnim ekspertom, prof. dr Vladimirom Petrovićem, direktorom Instituta za javno zdravlje Vojvodine, šefom katedre za epidemiologiju na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, koji je i predavač na webinaru.

Cena kotizacije: 6.990 rsd + PDV

PRIJAVA

    DODATNE INFORMACIJE
    Webinar će biti realizovan putem Zoom online platforme. Svaki prijavljeni učesnik će emailom primiti predračun, na osnovu kojeg će izvršiti uplatu kotizacije. Na dan održavanja Webinara svi prijavljeni učesnici koji su izvršili uplatu kotizacije, dobiće personalizovani link putem kojeg će pristupiti webinaru.

    en_USEnglish