Ako dolazite iz Srbije, najbolje je da do Hotela Crowne Plaza dođete automobilom. Za učesnike koji dolaze iz inostranstva, najjednostavnije je da dođu avionom do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu (BEG), a zatim taksijem do Hotela Crowne Plaza. Put od aerodroma do hotela traje, prosečno, 15-20 minuta.

Kao učesnik konferencije možete da koristite parking koji se nalazi neposredno ispred hotela, ali svoj automobil možete ostaviti i na nekom od obližnjih besplatnih parkinga.

Kada uđete na glavni ulaz hotela Crowne Plaza, prvo šta ćete videti ispred sebe su stepenice na koje treba da se popnete. Kada dođete na 1. sprat, naići ćete na registracioni pult. Ne zaboravite da ponesete Vašu ulaznicu - štampanu ili digitalnu verziju.

Naravno! Nakon registracije i uplate kotizacije, primićete 2 e-maila - jedan sa fakturom (za koju ćemo koristiti podatke koje ste upisali prilikom registracije) i drugi sa Vašom personalizovanom ulaznicom. U skladu sa internom organizacijom, email sa fakturom će Vam stići u roku od 3 dana, ali ćemo se svakako truditi da stigne što je pre moguće!

Molimo Vas da imate na umu da noćenje nije uključeno u cenu kotizacije, te je neophodno da ove troškove platite zasebno. Za učesnike konferencije smo sa hotelom Crowne Plaza ugovorili posebne pogodnosti. Važno je da znate da je broj soba koje je moguće rezervisati po specijalnoj ceni ograničen. U ponudi su jednokrevetne i dvokrevetne sobe, sa uključenim doručkom. Takođe, učesnici konferencije koji su gosti hotela imaju neograničen pristup hotelskom SPA i fitnes centru, a, takođe, imaju i besplatnu wi-fi konekciju.

Potrebno je samo da skinete dokument Crowne Plaza Reservation form , popunite ga i pošaljete na e-mail adresu begcp@reservations.ihg.com

Zašto

da nam se pridružite?

Paralelne Sesije

Sve sesije konferencije, izuzev uvodne sesije, održavaju se u isto vreme. Iako ćete pri registraciji odabrati sesiju kojoj biste želeli da prisustvujete, u toku konferencijskog dana možete menjati sale i slušati predavanja u okviru različitih sesija.

Nove teme

Konferencija Logistike i Transporta je jedini događaj u regionu na kojem možete da čujete najnovije teme i vidite poslednja tehnološka dostignuća koja se koriste u industriji Logistike i Transporta.

Kafe pauze

Konferencija je izuzetna prilika za ojačanje poslovnih odnosa među učesnicima koji dolaze iz industrije Logistike i Transporta, kao i produbljivanje prijateljstava i unapređenje saradnje među kompanijama.

Iskustvo

Upoznajte lidere industrije Logistike i Transporta koje pratite online i iskusite razmenu znanja sa ključnim ljudima ovih oblasti.

Umrežavanje

Umrežite se i razmenite ideje sa učesnicima na CEO pozicijama, menadžerima logistike i transporta iz cele Evrope.

Poslovni Razvoj

Unapredite svoj posao kombinovanjem različitih vrsta transporta - kopneni, vodni i avio i implementacijom najnovijih softverskih rešenja

sr_RSSerbian