ZA UČESNIKE

 1. Racionalan i praktičan uvid u ključne trendove, koji će oblikovati transportnu i logističku industriju u narednim godinama.
 2. Najvažniji evropski donosioci odluka i vizionari industrije će podeliti svoje znanje sa vama tokom prezentacija, debata i sesija umrežavanja.
 3. B2B sastanci sa odabranim kompanijama
 4. Pristup međunarodnom sajmu LogExpo na kojem će biti predstavljena vrhunska tehnologija, koju ste do sada mogli da vidite na Youtube-u, sada će biti pred Vama.

ZA SPONZORE

 1. Jedini logistički događaj sa učesnicima C nivoa (CEO, CLO...) u regionu.
 2. Ograničen broj ekskluzivnih sponzorskih paketa - 1 generalni sponzor, 4 platinum sponzora i 8 zlatnih sponzora po sesiji.
 3. Relevantni govornici iz cele Evrope na sceni, vrhunski stručnjaci u publici. Kao dobavljač logističko-transportnih rešenja, nastupom na konferenciji, gradite imidž lidera u ovim oblastima.
 4. Jedina šansa da u ovom delu Evrope predstavite i razmenite mišljenje sa publikom koju čine najvažniji donosiloci odluka u industriji.
 5. Visok nivo organizacije.
 6. Izuzetna šansa da izgradite svoj brend i utičete na budućnost logistike.

ZA MEDIJE

 1. Za samo jedan dan upoznaćete toliko donosioca odluka iz logističko-transportne industrije, koliko biste u normalnim okolnostima upoznali za jednu godinu.
 2. Na Međunarodnom sajmu LogExpo Dobićete direktan pristup tehnologijama koje su Vam do sada bile poznate samo iz stručnih medija.
sr_RSSerbian